איך מבשלים תירס

כמה זמן צריך לבשל תירס?

תירס טרי לוקח זמן בישול של כ30 עד 40 דקות. מומלץ להוציא תירס אחד לבדיקה ולבדוק את רכות פרי התירס לפני המשך המתכון.

כמה זמן ואיך מבשלים תירס

בישול תירס הוא עשייה קולינרית פשוטה אך מספקת שמביאה לידי ביטוי את המתיקות והפריכות הטבעית של ירק הקיץ האהוב הזה. אז איך מבשלים תירס וכמה זמן הבישול צריך להיעשות? בין אם אתם צולים, מרתיחים או מאדים, לדעת כיצד לבשל תירס לשלמות יכולה להוסיף מתיקות חדשה לארוחת הערב או הבוקר שלכם (=

בכמה צעדים פשוטים ומינימום מרכיבים, אתם יכולים לנצל את מלואה הפוטנציאל של קלחי התירס הטרי או גרעיניו למגוון מנות מיוחדות. יש שאוהבים להוסיף את גריני התירס למנת רוטב לרביולי או כמובן מנת הפולנטה האהובה. מקלחי התירס החמאתי והרך ועד תירס בגריל קרנצ׳י ומקורמל, כל שיטת בישול מציעה דרך ייחודית ליהנות מהאהוב העונתי הזה.

אז קחו את הסינר שלכם והתכוננו להתענג ולטעום תירס מבושל בצורה מושלמת שיקח את בלוטות הטעם שלכם למחוזות חדשים ומענגים.

מצרכים:

הוראות הכנה עבור התירס:

  1. מרתיחים סיר גדול של מים. (אופציה, מוסיפים מלח, סוכר, חמאה או מיץ לימון לפי הטעם, יש לבדוק את נוזל המים להוסיף את המרכיבים לפי הטעם).
  2. מקלפים ומנקים את התירס.
  3. מוסיפים את התירס למים הרותחים ומבשלים 30 עד 40 דקות עבור תירס טרי, עד שהוא רך וצהוב בהיר.
    מסננים, מגישים עם חמאה, מלח ופלפל.

אפשרות צליה של התירס:

  • מברישים את התירס בחמאה מלח ופלפל ומעבירים למנגל או למחבת פסים.
  • אפשר להוסיף לאחר הבישול גם עשבי תיבול ירוקים קצוצים דק (פטרוזליה או כוסברה, אורגנו או טימין)
  • זמן צליה: 10-15 דקות, על אש גבוהה. (יש להימנע מבישול יתר ולשים לב שגרגירי התירס לא נשרפים)

מתכונים נוספים

error:
דילוג לתוכן