רוטב שמנת דוקסל פטריות
רוטב שמנת פטריות דוקסל הוא תוספת עשירה לרביולי (אפשר גם לנסות לסוגי פסטות שונים).
המתכון של דור מורכב פטריות שמפיניון, שום ובצל מבושלים בבסיס קרמי, שמוסיפים עומק של טעם למנת הפסטה. איכויות האדמה והאומאמי של הפטריות משלימות את הטעמים העדינים של הרביולי, ויוצרות שילוב מאוזן היטב.
הקרמיות של הרוטב מעניקה מרקם יוקרתי שמצפה כל חתיכת רביולי ומעצימה כל ביס. בחירה זו היא מאוד פופולרית עבור אלה המחפשים אפשרות צמחונית או פשוט פינוקי לפסטה שלכם.
רוטב שמנת הפטריות דוקסל מוסיף שכבה נוספת של פיתוי מגרה וסיפוק לכל מנת רביולי.
מצרכים:
תיבול: (לא חובה)
הוראות הכנה:
- מטגנים במחבת עם חמאה את הפטריות עד שהנוזלים יוצאים והפטריות מצטמצמות ומעבירים לקערה.
- באותה מחבת מטגנים בצל עד שמזהיב.
- מוסיפים את השום ומערבבים כדקה נוספת.
- מוסיפים את הפטריות למחבת, שופכים קצת יין לבן ואת השמנת ומייד את גבינת הפרמזן.
- מערבבים ומתבלים.
- משאירים כמה דקות עד שהרוטב מצטמצם ומסמיך.
תודה רבה לשף דור דוד מלכה על המתכון והסבר לאופן ההכנה של המנה.